Voxel Vojna 1945 - Kolekcija orožja

Predstavitev

Pozdravljeni vsi! V zadnjih nekaj dneh, ko sem delal z različnimi strankami, jim pomagal pri spletnih straneh ter oblikovanju, sem nekako ugotovil, da sem se oddaljil od ene od svojih strasti - 3D modeliranja.

Da bi znova začel delati na svojem hobiju, sem se odločil povezati še eno svojo strast, ki je zgodovina - v tem primeru osredotočeno na orožje iz druge svetovne vojne.

Pred kratkim navdihnjen s programom MagicaVoxel in njegove sposobnosti sem se odločil malo preizkusiti ...

.... Moram reči, da je šlo v popolnoma pravo smer. Ustvaril sem nekaj 3D modelov ter scen in z nedavno odkrito igro Teardown katera me je še dodatno vspodbudila. Odločil sem se, da bi bilo dobro ustvariti kakšen "game asset" za igre in, morda, v prihodnosti z uporabo teh sredstev ustvariti igro.

Tu prihajajo ... !

Na tej objavi v spodnji galeriji bom sproti objavljal novo ustvarjene modele z nekaj koristnimi informacijami o samem orožju / izdelku, zato napnite oči in sledite! 🙂

Če imate kakšne predloge, mnenja, komentarje ali ste se želeli le pozdraviti, mi pošljite sporočilo s pomočjo klepeta v spodnjem desnem kotu! ... Ampak ... Najpomembneje pa je, da uživate!

Sile

Kmalu bom kategoriziral in napisal nekaj o različnih silah / udeležencih vojne, za katere bom naredil orožje.
Tukaj jih je par, s katerimi začenjam:

Sila - Združene države Amerike

Vam je bila objava všeč? Delite jo s prijatelji!